Thursday, March 18, 2010

Refinance With Power Of Attorney

encounter between two families of mammals

Non so quante volte in mezzo all'oceano mi sono detto "speriamo che nessuna balena stia dormendo sulla mia rotta".
Oggi scruto il mare dalla mia veranda alla ricerca di uno sbuffo: una misteriosa corrente fredda proveniente dal mar ligure come da sempre in questo perido dell'anno ha portato nel golfo di Cala Gonone tonnellate di krill; il cibo preferito dalle balene!
Nel 97 durante una regata oceanica su un 60 piedi, nel bel mezzo dell'atlantico siamo finiti sul dorso di una balena alla quale abbiamo tagliato la rotta durante la notte.
Certe storie vien voglia di raccontarle anche se spesso gli interlocutori ti guardano un pò perplessi, ma il mare è così: ogni giorno ha una storia nuova che vale doppio se a bordo hai la fortuna di avere tutta la famiglia cane compreso più un caro amico, Pietro Dal Pra , il grande alpinista al quale devo le mie più belle e "terribili" esperienze verticali.
Sono contento di poterlo ricambiare con questa emozionante giornata e che sia lui a raccontarla.

Gaetano

...ed ecco il video...

PS: Il montaggio di questo video è un regalo di Giuseppe e Giovanna

Friday, March 5, 2010

How Do You Clean A Gateway Nobel Moakuo Mouse

apple pie Sisters Similar

If I wait to take good pictures to post recipes risk of closing the blog in a flash knock, so I decided to do my best with the small digital that I have available and very little knowledge of photographic technique hidden in a drawer of my brain! The Sisters Similar

not missed a shot in any recipe. Just follow the step by step what they write and success is almost guaranteed.


Here are the ingredients of their apple pie, a great classic.

1 kg golden apples (I used the Renette)

150 gr 00 flour 120 gr sugar 100 gr milk


3 eggs 1 lemon (grated rind)
1 tablespoon baking powder 1 pinch of salt

butter and sugar for garnish



First, beat eggs with sugar, salt and a pinch is the grated rind of lemon. When they started pretty frothy incorporate the sifted flour alternately with milk. You will have a similar result to that of a fairly liquid sauce.
Peel apples and cut them first into quarters and then into thin slices. As soon as the apples are ready to add the yeast to the previous preparation and incorporate 3 / 4 of apple mixture, stirring gently to not break them.
Line a baking pan 27/28 cm with baking paper (you can also butter and sprinkle with sugar).
Pour the mixture with the apples in the pan, level and cover the entire surface with remaining apple slices. Sprinkle apples with sugar (or cane) and scatter around the knobs of butter. Bake at all
180 ° (convection oven) for 45-50 minutes.
Once ready I have polished with very little gelatin dessert.